Lámpaszervíz Kft. | +36203670695 | info@lampaszerviz.hu

Lámpaszervíz Kft. | +36203670695 | info@lampaszerviz.hu

BLOG

06
Jún

A világítás szerepe az otthonokban és üzletekben alapvető jelentőségű, nemcsak a funkcionális megvilágítás, hanem a stílus és a hangulat terén is. A LED világítás a legújabb trend, amely számos előnyt kínál a hagyományos izzókkal szemben. De miért válasszuk a LED világítást, és hogyan integrálhatjuk azt otthonunkba?

5 tipp, hogy hogyan tartsuk karban otthonunk lámpáit
15
Ápr

Az otthonunk lámpái nemcsak megvilágítást biztosítanak, hanem fontos szerepet játszanak az otthonunk hangulatának és stílusának kialakításában is. Azonban ahhoz, hogy lámpáink mindig szépek és hatékonyak maradjanak, rendszeres karbantartásra van szükségük. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy hogyan tarthatjuk karban otthonunk lámpáit.

A tökéletes konyha megvilágítás: tippek és ötletek
01
Ápr

A konyha a ház szíve, ahol a család összejön, főz, eszik és beszélget. A megfelelő megvilágítás elengedhetetlen a kényelem, a funkcionalitás és a hangulat szempontjából. Ebben a blogbejegyzésben bemutatunk néhány tippet és ötletet, hogy a konyhádban a lehető legjobb fényviszonyokat teremtsd meg.

Flamand stílusú világítótestek otthonunkban
23
Márc

A hagyományos stílusú fényforrások a belső tér díszítésének egyik kulcsfontosságú részét képezik. Azonban, ha valami igazán különlegesre vágyunk, a flamand stílusú világítótestek megjelenése és sajátos stílusa biztosan elnyeri tetszésünket.

Rusztikus lámpák a házban és a ház körül
14
Márc

Ha egy igazi, meleg és otthonos hangulatot árasztó világítást keresünk, akkor a rusztikus lámpák a tökéletes választások lehetnek. Ezek a lámpák egyedülálló stílust kölcsönöznek bármely belső térnek, és akár modern, akár hagyományos kialakításúak is lehetnek. A kültéri világítással kapcsolatban pedig azon kívül, hogy szép megvilágítást adnak, még praktikus szerepük is van a kültéri terekben. Az alábbiakban bemutatjuk a rusztikus lámpák előnyeit, valamint néhány tippet adunk arra vonatkozóan, hogy hogyan alkalmazhatóak a kültéri térben.

A szecessziós lámpák
07
Márc

A szecesszió stílusa a 19. század végén alakult ki és az egész Európában népszerűvé vált. Ez a művészeti irányzat a természetet, az élővilágot és az emberi testet ábrázolta a művészi alkotásokban, az építészetben, a bútorokban és a díszítő elemekben. A szecessziós lámpák is nagyon jellemzőek voltak a korszakra és máig nagyon népszerűek.

A kristálycsillárokról
03
Jan

A prémium minőségű kristálycsillár

Cikkünkből mindent megtudhat arról, hogy egy kristálycsillár mitől prémium minőség.