Lámpaszervíz Kft. | +36203670695 | info@lampaszerviz.hu

Lámpaszervíz Kft. | +36203670695 | info@lampaszerviz.hu

Rólunk

Lámpaszervíz Kft. mögött több,mint 20 év világítástechnikában, értékesítésben és javításban eltöltött idő áll.

Elkötelezettség

Teljes mértékben magyar tulajdonú cég vagyunk, ezért kiemelten kezeljük a magyar gyártókat és termékeket.


Folyamatos fejlődés

Webáruházunkat folyamatosan a vásárlóink igényeinek megfelelően fejlesztjük, hogy mindenki számára gyorsan és pontosan elérhetőek legyenek szolgáltatásaink. Itt mindenki kedvére válogathat és reméljük, megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket. 

Szakértelem

Cégünk területenként egy szakembert jelölt ki, hogy Ön a legmegfelelőbb terméket, világítástechnikai rendszert kapja. Különféle referenciákkal rendelkezünk: Irodák, irodaházak, üzletek, családi házak.

Szakmai segítség

Mivel a világítási rendszerek tervezése és kivitelezése nagyon összetett feladat, sokaknak lehet szüksége segítségre. cégünknek minden területre van szakembere, aki segíteni tud, ha probléma merül fel, vagy nem tudja, hogy melyik termék lenne az igényeinek legmegfelelőbb.


Környezetvédelem

Mindennapi rutinunk része, hogy szelektíven gyűjtjük a hulladékot, a papírdobozokat újrahasznosítjuk, ügyfeleinknek ezekben szállítjuk a megrendelt termékeket. A feleslegessé vált papírlapokat jegyzeteléskor újra felhasználjuk és ügyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb energiát és vizet fogyasszuk.

Minőségi termékek

Mindenki számára a legfontosabb szempont vásárláskor, hogy kedvező áron minél jobb minőségű terméket kapjon. Ezért nem forgalmazunk silány, rossz minőségű termékeket.

Ha valamilyen világítástechnikai kérdésére szeretne választ kapni kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Jó vásárlást kívánunk!
A Lámpaszervíz csapata